Thanh Xuan's Pantry
Thursday, September 3, 2009
Nấm Đông Cô và Nấm Mèo
.
Nấm Đông Cô và Nấm Mèo
.
Khi lựa
nấm đông cộ
thì lựa loại nấm sọc trắng, loại nấm này ngọt và dày thịt hơn còn
nấm mèo
thì lựa loại mõng, nhỏ thì dòn hơn loại nấm mèo to.
.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
View my complete profile
Blog Archive
▼
2009
(38)
►
December
(1)
►
October
(2)
▼
September
(35)
Croutons !
Bầu say khô
Lemon Juice
Rượu Mai Quế Lộ
Dried Oregano Leaves
Ajwain seeds
Lemon grass
Corn Starch
Dehydrator
Pressure Canner
Sweet Potato Starch Noodle !
La gai tuoi
Bot Banh Deo
Green Bean Flour ( Bot Dau Xanh )
Wheat Starch ( Bot tan mi )
Tapioca Starch ( Bot Nang )
Glutinous Rice Flour ( Bot nep )
Rice Flour ( Bot Gao )
Bamboo Fungus ( Loi tre )
Homemade Vinegar ( Dam nuoi )
Thit bo chay, thit suon chay
Nấm Đông Cô và Nấm Mèo
Cay la cach
Tan day la
La lot
Kinh Gioi
Ngo om
Vietnamese Coriander - Rau ram
Thai Basils
Tia To
Rau vap ca
Mints
Hot Peppers ( Ớt Hiểm )
White Fungus ( Nấm tuyết )
Bitter melon !
Labels
Flour
(7)
Herbs
(15)
KitchenWare
(2)
Noodle
(2)
Pantry
(8)
Spices
(1)
Vegan
(2)
Vegetables
(2)
Followers
No comments:
Post a Comment